Search

Methodespecialist (regio Noord en Noord-West)

Werk jij mee aan onze toekomst?

Onderwijs is belangrijk, het doet er toe. Uitgeverij Malmberg is de drijvende kracht achter inspirerende methodes voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO, die leraar en leerling helpen in de ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden. Onze medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het onderwijs.

Voor het salesteam van de businessunit Voortgezet onderwijs (12+) zoeken wij per 1 april 2019 een fulltime:

Methodespecialist (Voortgezet onderwijs)

Je werk

Je realiseert commerciële doelstellingen door middel van het actief benaderen van bestaande en nieuwe klanten in het voortgezet onderwijs. Daarvoor houd je advies- en verkoopgesprekken, geef je methode inhoudelijke presentaties aan docenten/vaksecties en ondersteun je de klant bij implementatie van de methode. Dit werk doe je in de provincies Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

 

Je levert een actieve bijdrage aan (after)sales activiteiten zoals beurzen, studiemiddagen en leermiddelenmarkten. In je werk verzamel je klantinformatie en deel je deze intern met je salescollega’s en portfolioteams.

 

De resultaten van je werk houd je bij in Salesforce (digitaal klantrapportage platform) en je levert periodiek betrouwbare en accurate rapportage aan. Je werkt in teamverband nauw samen met collega methodespecialisten en accountmanagers alsmede met de afdeling salessupport. Je rapporteert rechtstreeks aan de Salesmanager Voortgezet onderwijs.

Je profiel

  • Je bent een ervaren salesprofessional met inzicht in de dynamiek, structuren, verschillende rollen en werkzaamheden binnen het Voortgezet onderwijs;
  • Ervaring met werken in het (Voortgezet) onderwijs is een pré;
  • Je bent proactief, zelfstandig, integer en tactvol;
  • Je denkt en handelt klant- en marktgericht;
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je woont in het werkgebied, grofweg boven de lijn Amsterdam – Apeldoorn.

Je reactie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rob Duivenvoorden, Salesmanager Voortgezet onderwijs, 06-22423915. Schriftelijke sollicitaties met cv en motivatie kun je voor 1 maart 2019 sturen aan vacatures@malmberg.nl  t.a.v. Marijn Voets.


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

Deel op LinkedIn Deel op Facebook