Search

Methodespecialist (rayon Noord-West)

Werk jij mee aan onze toekomst?

Onderwijs is belangrijk, het doet er toe. Uitgeverij Malmberg is de drijvende kracht achter inspirerende methodes voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO, die leraar en leerling helpen in de ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden. Onze medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het onderwijs. Voor de Business unit Basisonderwijs zoeken we een onderwijsprofessional met feeling die past in een toekomstgerichte, inspirerende en open werkomgeving.

Methodespecialist (rayon Noord-West)


Je werk

Als methodespecialist zorg je voor het realiseren van nieuwe invoeringen van Malmberg methoden en diensten bij klanten in het basisonderwijs. Je identificeert behoeftes en stimuleert vraag. Tevens zorg je voor klanttevredenheid door optimale dienstverlening aan directie en gebruikers. Je geeft klantgerichte advisering (presales) aan o.a. schoolteams en geeft service op maat (aftersales).

 

Op pro-actieve wijze onderhoud en beheer je relaties met schooldirecties, leerkrachten, adviseurs van schoolleveranciers, bovenschools management en andere betrokken instanties. Je bent verantwoordelijk voor het regisseren van de commerciële activiteiten binnen jouw rayon.

 

Ook ben je geregeld aanwezig op methodebijeenkomsten, seminars en beurzen, waar je verantwoordelijk bent voor het houden van workshops en presentaties. Intern informeer en adviseer je uitgevers, marketing en je salesteam omtrent marktontwikkelingen en gebruikerservaringen binnen jouw rayon.

Goed om te weten

Met het oog op de continuïteit in de dienstverlening naar onze klanten, wordt voor deze functie een werktijd van 40 uur per week aangehouden, waarbij je schoolvakanties vrij bent. Als methodespecialist ben je veelvuldig onderweg binnen het aan jou toegewezen rayon en heb je te maken met onregelmatige werktijden. De vacature is voor rayon Noord-West Nederland, grofweg vanaf Amsterdam tot en met Texel. De vacature is ter vervanging van een collega en is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar.

Je profiel

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met en/of in het (basis)onderwijs.
  • Pro-actieve houding en in staat doelstellingen te vertalen naar resultaat.
  • Je kunt goed adviseren, luisteren, (dóór)vragen, doorgronden en verkopen (communicatief sterk, consultative selling).
  • Inlevingsvermogen, probleemoplossend, overtuigingskracht.
  • Je kunt presenteren voor groepen op scholen, seminars en congressen.
  • Je bent gedreven, integer, tactvol, representatief.
  • Je ben woonachtig in de provincie Noord-Holland.

Over Malmberg

We zijn één van de grootste educatieve uitgeverijen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo en zijn onderdeel van Sanoma. We weten wat er speelt op scholen; wat de docent nodig heeft om zijn leerlingen te laten groeien en wat de uitdagingen zijn. Onze leeroplossingen worden continu verder ontwikkeld. Er werken 280 mensen bij Malmberg in een informele cultuur.

Je reactie

Voor meer informatie over deze functie dan kun je bellen naar Anita van der Horst
073-628 8962. Schriftelijke sollicitaties met cv kun je voor 4 januari 2018 sturen aan vacatures@malmberg.nl


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten genieten voorrang in de procedure.

Deel op LinkedIn Deel op Facebook