Search

Lead Frontend Developer – Digital learning solutions

Wil jij bijdragen aan de vormgeving van het digitale onderwijs?

Onderwijs is belangrijk. Het doet er toe. Sanoma Learning, onderdeel van het Finse Sanoma, levert leeroplossingen voor het basis- en voortgezet onderwijs in Nederland en vier andere Europese landen. Malmberg richt zich op de Nederlandse markt en realiseert doorlopend methodieken voor de onderwijsuitdagingen van vandaag en morgen. Wil jij deel uitmaken van de transformatie waar het onderwijs momenteel doorheen gaat, van lesgeven uit boeken naar lesgeven door gebruik te maken van digitale middelen, sluit je dan bij ons aan en draag bij aan de toekomst van onze kinderen!

 

We stellen ons ten doel om in Nederland de digitale koploper van het onderwijs te worden. Hiervoor gebruiken we de nieuwste tooling voor de ontwikkeling van online leerplatformen en werken we Agile. Srum, Continious Delivery en DevOps behoren tot de dagelijkse gang van zaken. Deze methodieken zorgen ervoor dat we snel in kunnen spelen op nieuwe wensen van leraren en leerlingen.

 

De afdeling Business Technology (BT) bestaat uit 70 specialisten en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van educatieve, Nederlandse en internationale applicaties. We werken met een vooruitstrevende technologie (cloud), ondersteund door moderne ontwikkel- en testtools. Inmiddels hebben we een breed scala aan digitale producten waar we trots op kunnen zijn. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar Frontend Developers. Wil jij ook een (innovatieve) bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs? Kijk dan naar wat we te bieden hebben!

Onze Frontend Technology stack:

 • Angular / AngularJS
 • JavaScript (ES2017) en TypeScript
 • HTML5 en CSS3 (SASS)
 • Amazon Web Services
 • Kwaliteits- en versiebeheer (Linting, GitHub)
 • Unit tests (Spectator, Jasmine, Karma)
 • Task runners, bundling en dependency management (npm, Yarn en webpack)
 • RESTful API’s
 • Cross browser support
 • DevOps
 • Agile werken met Scrum

Word jij als ontwikkelaar enthousiast om met deze technologieën en methoden te werken in een omgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Bij Malmberg krijg je namelijk alle ruimte om proactief nieuwe technieken te verkennen en proberen.

Je werk

Als Lead Frontend Developer verstrek je ons team van 10 ervaren Frontend Developers. Op basis van bovenstaande stack ben je actief bezig met het ontwikkelen van de software voor de nieuwste, device onafhankelijke, leerplatformen van Malmberg of van een van onze 4 internationale leerbedrijven. Het betreft een hoogwaardige complexe online omgeving, waarin je verantwoordelijk bent voor het laten aansluiten van de functionaliteit van digitale producten op de wensen van de gebruikers. Je bent een bruggenbouwer tussen design (UX en visueel), business (bijvoorbeeld basisonderwijs) en het team.

Als Lead help je jouw team verder ontwikkelen en met jouw kritische blik, enthousiasme en overtuigingskracht krijg je mensen in beweging en met je mee. Je bent vraagbaak, geeft proactief nieuwe technologieën vorm, zoekt afstemming met de architecten en (bege)leidt ons “Frontend Gilde”; een initiatief waarin collega ontwikkelaars verenigd zijn en waar organisatie-breed ideeën, kennis en vaardigheden worden uitgewisseld.

Aanbod

Jij bepaalt je toekomst, samen geven we er invulling aan. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. We maken tijd vrij voor coaching en er komt een ontwikkeltraject op maat. Er is volop ruimte voor opleiding, het initiëren en uitproberen van nieuwe technieken of ideeën en voor deelname aan Hackatons en Lunch&learn-sessies.

Daarnaast hebben we interessante aanvullende secundaire voorwaarden, zoals:

 • Salarisrange €4200 – 5500 obv 36 uur (afhankelijk van ervaringsniveau)
 • 36-urige werkweek
 • Eindejaarsuitkering van 6%
 • Winstdelingsregeling
 • Eigen (Sanoma) pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Tegemoetkoming in studiekosten
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

Over Malmberg en Sanoma Learning

Sanoma Learning is een toonaagevende Europese aanbieder van zowel gedrukte als digitale leeroplossingen en onderdeel van het beursgenoteerde, Finse Sanoma. Onze oplossingen zorgen voor betere leerresultaten van leerlingen en ondersteunen leraren in hun dagelijkse werk. Gevestigd in vijf Europese landen horen wij al jaren tot de top van de markt.

 

Malmberg is onze Nederlandse uitgeverij en één van de grootste educatieve uitgeverijen in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo. Wij weten wat er speelt op scholen, wat een docent nodig heeft om zijn leerlingen te laten ontwikkelen en wat de uitdagingen zijn. Onze leeroplossingen worden daarom continue verder ontwikkeld.  


Kom je bij ons werken, dan heb je 280 collega’s die (samen)werken in een informele cultuur. Bij de afdeling Business Technology is dagelijks een grote groep developers, testers, designers, etc. aan de slag om de nieuwste leeroplossingen voor het onderwijs te ontwikkelen.

Je reactie

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie of als je wilt solliciteren, kun je contact opnemen met Ellen Ceelen via telefoonnummer +31 6 41 13 96 78 of via mailadres ellen.ceelen@sanoma.com.

Meer informatie over Malmberg kun je vinden op www.malmberg.nl Voor meer informatie over Sanoma Learning ga je naar https://learning.sanoma.com/

Ontmoet je collega's