Search

Frontend Developer – Digital learning solutions

Wil jij bijdragen aan de vormgeving van het digitale onderwijs?

Onderwijs is belangrijk. Het doet er toe. Sanoma Learning, onderdeel van het Finse Sanoma, levert leeroplossingen voor het basis- en voortgezet onderwijs in Nederland en vier andere Europese landen. Malmberg richt zich op de Nederlandse markt en realiseert doorlopend methodieken voor de onderwijsuitdagingen van vandaag en morgen. Wil jij deel uitmaken van de transformatie waar het onderwijs momenteel doorheen gaat, van lesgeven uit boeken naar lesgeven door gebruik te maken van digitale middelen, sluit je dan bij ons aan en draag bij aan de toekomst van onze kinderen!

 

We stellen ons ten doel om in Europa de digitale koploper van het onderwijs te worden. Hiervoor gebruiken we de nieuwste tools voor de ontwikkeling van online leerplatformen, zodat we snel in kunnen spelen op nieuwe wensen van leraren en leerlingen.

 

De afdeling Business Technology (BT) bestaat uit 70 specialisten, waarvan 10 Frontend Developers, en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van educatieve, Nederlandse en internationale applicaties. We werken met een vooruitstrevende technologie (cloud), ondersteund door moderne ontwikkel- en testtools. Inmiddels hebben we een breed scala aan digitale producten waar we trots op kunnen zijn. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar Frontend Developers. Wil jij ook een (innovatieve) bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs? Kijk dan naar wat we te bieden hebben!

De Frontend technology stack van Malmberg

 • Angular / AngularJS
 • JavaScript (ES2017) en TypeScript
 • HTML5 en CSS3 (SASS)
 • Amazon Web Services
 • Kwaliteits- en versiebeheer (Linting, Github)
 • Unit tests (Spectator, Jasmine, Karma)
 • Task runners, bundling en dependency management (npm, Yarn en webpack)
 • RESTful API’s
 • Cross browser support
 • DevOps
 • Agile werken met Scrum

Je werk

Als Frontend Developer werk je binnen één van de SCRUM-teams mee aan het ontwikkelen van de nieuwste, device onafhankelijke, leerplatformen van Malmberg of van een van onze vier internationale leerbedrijven. Het betreft een hoogwaardige, complexe online omgeving, waarin je er primair voor verantwoordelijk bent dat de frontend functionaliteit van een aantal digitale producten aan de wensen van de gebruikers blijft voldoen. Je bent een bruggenbouwer tussen design (UX en visueel), business (bijvoorbeeld basisonderwijs) en het team. Samen met de andere frontend ontwikkelaars spar je regelmatig over nieuwe technieken en oplossingen zodat onze digitale producten best in class worden en blijven. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en nieuwe technieken te verkennen en te proberen.

Aanbod

Jij bepaalt je toekomst, samen geven we er invulling aan. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. We maken tijd vrij voor coaching en er komt een ontwikkeltraject op maat. Er is volop ruimte voor opleiding, het initiëren en uitproberen van nieuwe technieken of ideeën en voor deelname aan Hackatons en Lunch&learn-sessies.

Daarnaast hebben we interessante aanvullende secundaire voorwaarden, zoals:

 • Salarisrange €3500 – 5500 obv 36 uur (afhankelijk van ervaringsniveau)
 • 36-urige werkweek
 • Eindejaarsuitkering van 6%
 • Winstdelingsregeling
 • Eigen (Sanoma) pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Tegemoetkoming in studiekosten
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

Over Malmberg en Sanoma Learning

Sanoma Learning is een toonaagevende Europese aanbieder van zowel gedrukte als digitale leeroplossingen en onderdeel van het beursgenoteerde, Finse Sanoma. Onze oplossingen zorgen voor betere leerresultaten van leerlingen en ondersteunen leraren in hun dagelijkse werk. Gevestigd in vijf Europese landen horen wij al jaren tot de top van de markt.

 

Malmberg is onze Nederlandse uitgeverij en één van de grootste educatieve uitgeverijen in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo. Wij weten wat er speelt op scholen, wat een docent nodig heeft om zijn leerlingen te laten ontwikkelen en wat de uitdagingen zijn. Onze leeroplossingen worden daarom continue verder ontwikkeld.  


Kom je bij ons werken, dan heb je 280 collega’s die (samen)werken in een informele cultuur. Bij de afdeling Business Technology is dagelijks een grote groep developers, testers, designers, etc. aan de slag om de nieuwste leeroplossingen voor het onderwijs te ontwikkelen.   

Je reactie

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie of als je wilt solliciteren, kun je contact opnemen met Ellen Ceelen via telefoonnummer +31 6 41 13 96 78 of via mailadres ellen.ceelen@sanoma.com.

Meer informatie over Malmberg kun je vinden op www.malmberg.nl Voor meer informatie over Sanoma Learning ga je naar https://learning.sanoma.com.

Ontmoet je collega's

Deel op LinkedIn Deel op Facebook