Search

Contentmanager 12+

Werk jij mee aan onze toekomst?

Malmberg is een succesvolle educatieve uitgeverij die volop investeert in blended leeroplossingen voor het Primair, Voortgezet en Middelbaar beroepsonderwijs. In de Nederlandse onderwijsmarkt is Malmberg marktleider op het gebied van digitale learning solutions. Malmberg maakt onderdeel uit van Sanoma Learning, dat actief is in een aantal Europese landen, en heeft een flinke groeiambitie. Voor de Business unit 12+ zoeken wij per direct een:

Contentmanager
(36 uur)


Je werk

Als contentmanager ben je verantwoordelijk voor de tijdige oplevering van kwalitatief goede kopij (folio en digitaal). Je zorgt ervoor dat de kopij is voorzien van de juiste structuur, past binnen omvangseisen en budget en voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen zoals omschreven in het concept.  

 

Je bent lid van een multidisciplinair product development team en je stemt jouw werk af met jouw teamgenoten. Met jouw team bedenk, ontwerp en ontwikkel je, uitgaande van opgestelde waarde proposities, concepten voor zowel nieuwe producten en diensten, als voor de doorontwikkeling en verbetering van bestaande producten, hierbij sturend op het realiseren van maximale klantwaarde.  

 

Binnen jouw team lever je een belangrijke bijdrage door het opleiden en instrueren van auteurs en redacteuren. Verder beoordeel je kopij en proeven en maakt deze gereed voor realisatie. Bovendien denk je tijdens conceptontwikkelingen mee over de mogelijkheden en struikelblokken met betrekking tot content creatie of content onderhoud. Verder help je mee aan de validatie van concepten in de markt. Voor de doorontwikkeling van producten maak je, naast kwantitatief- en kwalitatief onderzoek, gebruik van data-analyse.


Je profiel

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • In staat om een grof concept te verfijnen en te vertalen in werkbare instructies.
  • Kunnen beoordelen van voor de doelgroep geschikte kopij.
  • Ruime ervaring met het begeleiden van redacteuren, auteurs en kopij.
  • Ervaring met kopij van bètavakken is een pré.
  • Ervaring met een agile framework, bij voorkeur SCRUM.
  • Focus op kwaliteit (proces en product) en maximaliseren van klantwaarde.
  • Verder beschik je over de competenties: kwaliteitsgericht, proactief, teamspeler, soepel in de communicatie en in staat om mensen te motiveren.

Je reactie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marijn Voets (marijn.voets@malmberg.nl).
Schriftelijke sollicitaties met cv kun je tot en met 15 maart 2019 richten aan Marijn Voets (HR-adviseur) via vacatures@malmberg.nl.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.