Search

Alles over inloggen

Hulp bij inloggen

Veelgestelde vragen over inloggen

Hoe log ik in op mijn Entree-account?

Ga naar www.startmalmbergmbo.nl en kies voor ‘Log in met je Entree-account’. Klik op 'Verder'. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Inloggen'.

Hoe log ik in op mijn schoolaccount?

Op school kun je direct inloggen via je ELO. Of ga naar www.startmalmbergmbo.nl en klik op ‘Log in met je schoolaccount’, en kies je school. Klik op 'Onthouden' en op 'Verder'. Je komt nu op het inlogportaal van je school. Vul hier je inloggegevens in.

Ik ben de inloggegevens van mijn Entree-account kwijt/vergeten.

Ga naar www.startmalmbergmbo.nl en klik op ‘Log in met je Entree-account’, klik op ‘Verder’ en kies vervolgens voor ‘Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?’. Je ontvangt dan een e-mail met instructies van Kennisnet.

Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan of de mail bij je spam/ongewenste e-mail terecht is gekomen. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met de Kennisnet Servicedesk. Stuur een e-mail naar: servicedesk@kennisnet.nl of bel: 0800 321 2233.

Let op! Maak geen nieuw Entree-account aan, anders raak je de resultaten en voortgangsrapporten uit eerdere jaren kwijt.

Ik ben de inloggegevens van mijn schoolaccount kwijt/vergeten.

Neem contact op met de ICT-afdeling bij jou op school. Zij hebben jouw inloggegevens in hun beheer. Let op! Maak geen nieuw Entree-account aan, anders raak je de resultaten en voortgangsrapporten uit eerdere jaren kwijt.

Heb je geen antwoord op je vraag kunnen vinden? Bel: 073-628 8788. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08:00 - 17:00 uur. Liever contact via e-mail? Vul dan ons contactformulier in.

Ik ben ingelogd, maar ik zie mijn licentie niet staan.

- Controleer of je ingelogd bent op het account waarop je je licentie hebt besteld/geactiveerd.

- Als je licentie verlopen is, kan je via onze webshop een nieuwe licentie bestellen/verlengen.

Toon alle gestelde vragen

Kom je er niet uit?Stuur een mail

We antwoorden zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen.

Mail onsBel ons

We zijn er voor je op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur voor vragen over inloggen, storingen en onderhoud. Vanaf 8.30 uur kun je terecht voor andere vragen

Bel ons op 073 628 8788Twitter

We zijn online op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur.

@malmberghelpt